Дончић бриљирао, Далас изгубио

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 09:23

Дончић бриљирао, Далас изгубио

Кошаркаши Мајамија победили су Далас 129:122 у ноћи између суботе и недеље. Фото: Танјуг/AP Photo/Marta Lavandier Хит је на домаћем паркету дошао од 41. тријумфа у сезони и прекинуо низ од три пораза, док су Маверикси забележи 41. пораз од почетка лигашког дела којим су изгубили шансе да се директно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нађу у плеј-офу.
Мајами је предводио Џими Батлер са 35 поена и 12 скокова, а подршка му је било Коди Зелер са 20 кошева.
Макс Струс и Кевин Лав постигли су по 18, а Тајлер Хиро је додао 15.
За Далас поново је бриљирао Лука Дончић, који је постигао 42 поена, 10 скокова и осам асистенција. Тим Хардавеј Џуниро је имао 31 поен, а Кајри Ирвинг је додао 23 поена и осам асистенција, али то није било довољно да Маверикси избегну шести пораз у последњих седам утакмица,
Мајами је тренутно на седмој позицији на Истоку, а Далас је на 11. месту Западне конференције.
Лос Анђелес Клиперс поражени су од Њу Орелеанса 122:114, упркос сјајном издању Каваја Ленарда, који је сусрет завршио са 40 поена (15/28 шут из игре, 4/8 за три поена) и осам скокова. Од његових саиграча Расел Вестбрук је забележио 24 поена уз девет асистенција, док је Ивица Зубац имао учинак од 15 поена и шест ухваћених лопти.
Брендон Инграм предњачио је у победничком тиму са 36 поена (13/23 из игре), осам асистенција и четири скока, Јонас Валанчијунас је све испратио са 23 поена и 12 ухваћених лопти, док су Меколум и Марфи помогли са по 19 поена.
Клиперси су са скором од 41-38 на шести на Западу, а Њу Ореланс је на позицији иза са 40 победа и 38 пораза.
Petra Kvitova osvojila titulu u Majamiju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дончић бриљирао, Далас изгубио се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.