Потписана три меморандума о сарадњи Србије и Северне Македоније

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 13:09

Потписана три меморандума о сарадњи Србије и Северне Македоније

Три меморандума о разумевању која ће унапредити сарадњу између Владе Србије и Владе Северне Македоније потписана су данас у присуству премијерке Србије Ане Брнабић и премијера Северне Македоније Димитра Ковачевског. Фото: Влада Републике Србије/Владан Миљевић Министар унутрашњих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << послова Србије Братислав Гашић и министар унутрашњих послова Северне Македоније Оливер Спасовски потписали су Меморандум о разумевању између Владе Србије и Владе Северне Македоније о мерама за унапређење кретања људи и робе преко заједничке државне границе.
Министарка рударства и енергетике Србије Дубравка Ђедовић и министар економије Северне Македоније Крешник Бектеши потписали су Меморандум о разумевању између Владе Србије и Владе Северне Македоније о сарадњи у области рударства и енергетике.
Министар грађевинарства Горан Весић и министар за транспорт и везе Северне Македоније Благоје Буцварски потписали Меморандум о разумевању „Пројекат ЕТС – успостављање интероперабилног електронског система наплате путарине“.
Vesić: Beograd će posle tri decenije dobiti kompletnu obilaznicu do Pančeva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Потписана три меморандума о сарадњи Србије и Северне Македоније се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.