Краљ Чарлс посетио еко село: правио сир и јео торту у облику круне

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 12:01

Краљ Чарлс посетио еко село: правио сир и јео торту у облику круне

Краљ Чарлс је заједно са супругом краљицом Камилом током посете Немачкој посетио еко село Бродовин, где је имао прилику да учествује у прављењу сира са круном и јео торту у облику краљевске круне. Фото: Танјуг/Jens Buettner/DPA via AP Краљ је приликом посете органској фарми, која се налази >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << око 80 километара од Берлина, разговарао о питањима животне средине и пољопривреди, преноси Скај њуз.
„Чули смо да је Краљ велики љубитељ сира. Искористили смо то као прилику да направимо сопствену креацију за њега“, рекла је Катја фон Малзан, која са супругом води фарму Бродовин.
Фото: Танјуг/Jens Buettner/DPA via AP Како се наводи, торта је била направљена од беле чоколаде са шећерном глазуром и малинама на врху. Краљ се у четвртак обратио посланицима Бундестага, чиме је постао први британски монарх који се обратио њемачком парламенту на два језика, а тродневну посету завршиће посетом Хамбургу, где ће положити венце на остатке цркве Светог Николаја у знак сећања на више од 30.000 људи, углавном немачких цивила, који су убијени у операцији Гомора, савезничком бомбардовању Хамбурга у јулу 1943. године.
Своју посету Чарлс ће завршити излетом на броду и опроштајним пријемом уз музичке наступе, укључујући бенд који свира обраде Битлса.
Pirati napustili oteti danski brod, pojedini članovi posade se vode kao nestali

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Краљ Чарлс посетио еко село: правио сир и јео торту у облику круне се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.