Да ли је туњевина из конзерве здрав оброк?

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 14:00

Да ли је туњевина из конзерве здрав оброк?

Конзервирана туњевина може понудити прегршт предности попут протеина и стимулативних и здравих масти, али такође добија лошу репутацију због тога што има више натријума у ​​односу на многе друге конзервиране хране, као и што може довести до излагања живи. Фото: Pixabay/makamuki0 Жива, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која се налази у многим различитим врстама рибе и морских плодова, изазива све већу забринутост због ефеката које може имати на наше когнитивно здравље и менталне функције.
И са свим овим супротним размишљањима о једењу конзервиране туњевине, многи људи се могу запитати да ли је уопште вредно јести.
Много тога треба размотрити пре него што себи направите сендвич од туњевине. Конзервирана туњевина је богата корисним хранљивим материјама као што су протеини и омега-3 масне киселине и може бити укусна ужина која ће вас заситити између оброка.
Може се конзумирати као део главног оброка како би вам помогао да постигнете своје дневне циљеве протеина.
Иако неке врсте имају више натријума или масти, можете потражити брендове који имају ниже нивое оба.
Све док имате бренд коме верујете, а који има мање натријума и масти, једење конзервиране туњевине неколико пута недељно може бити савршено сигуран и здрав део ваше свакодневне исхране.
Recept dana: Salata vitaminska bomba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли је туњевина из конзерве здрав оброк? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.