Начелник Генералштаба Милан Мојсиловић обишао стационарно чвориште Бригаде везе

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Mar.2023, 18:42

Начелник Генералштаба Милан Мојсиловић обишао стационарно чвориште Бригаде везе

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас, са сарадницима, једно од стационарних телекомуникационо-информатичких чворишта Војске Србије у широј околини Београда, саопштило је Министарство одбране. FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE / ANDRIJA GAVRILOVIÆ/ nr Генерал >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мојсиловић је сагледао организацију живота и рада на издвојеној локацији и лично се уверио у обученост, посвећеност и професионализам војника и старешина ове јединице Бригаде везе, која задатке реализује непрекидно током целе године.
Начелнику Генералштаба су презентоване и способности јединице достигнуте набавком најсавременије опреме, као и активности које Бригада везе предузима на обезбеђењу непрекидности функционисања телекомуникационо-информатичког система Министарства одбране и Војске Србије.
Vučić na onlajn Samitu za demokratiju na poziv predsednika SAD

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Начелник Генералштаба Милан Мојсиловић обишао стационарно чвориште Бригаде везе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.