За брзо чишћење сливника потребна су вам само два састојка

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Mar.2023, 18:00

За брзо чишћење сливника потребна су вам само два састојка

Да се не би зачепио одвод у судоперу, потребно га је редовно чистити.  Фото: Pixabay/Semevent Остаци хране су један од најчешћих узрока зачепљења одвода, а да бисте избегли таложење у одводу, редовно га одржавајте.
Такође, избегавајте да бацате остатке хране у судопер непосредно пре >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прања и повремено чистите одвод, што можете да урадите помоћу старог кућног трика који укључује употребу соде бикарбоне и сирћета.
На овај начин ћете уштедети не куповином препарата, али и доласком мајстора. Наравно, ова врста чишћења одвода је превентивна и зависи од тренутног стања одвода и цеви, као и од тога да ли се потпуно запушио.
Потребна вам је једна шоља соде бикарбоне и две шоље сирћета. Прво сипајте шољу соде бикарбоне у одвод, а затим попрскајте шољу сирћета.
Сачекајте да течност исцури и додајте још једну шољу сирћета. На крају исперите умиваоник топлом водом.
Navike koje mogu ozbiljno da oštete mašinu za pranje veša

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За брзо чишћење сливника потребна су вам само два састојка се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.