Жозе Мурињо остаје у Роми до краја наредне сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Mar.2023, 15:40

Жозе Мурињо остаје у Роми до краја наредне сезоне

Тренер фудбалера Роме Жозе Мурињо остаће у римском клубу до 30. јуна наредне године, преносе италијански медији. Фото: WikimediaCommons/Светлана Бекетова Мурињо је наводно имао понуде Њукасла и Пари Сен Жермена, али је одлучио да одради уговор до краја са Ромом.
Италијански медији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наводе да је португалски стручњак недавно са породицом боравио у Лондону, а онда је по повратку у Рим одлучио да остане у главном граду Италије до краја наредне сезоне.
Мурињо је био један од кандидата да преузме Њукасл ако Еди Хау у јуну напусти клуб са „Сент Џејмс парка“. Такође, Португалац се помињао као потенцијални наследник шефа стручног штаба ПСЖ-а Кристофа Галтијеа, који ће на крају сезоне највероватније да раскине сарадњу са шампионом Француске.
Италијански медији наводе да ће Мурињо покушати да убеди Криса Смолинга и Паула Дибалу да не напуштају римски клуб.Мурињо је Рому преузео пре две године, а прошле сезоне је са овим клубом освојио Лигу конференција.
Почиње продаја улазница за дерби Војводине и Партизана

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жозе Мурињо остаје у Роми до краја наредне сезоне се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.