Колико дуго пилетина може да стоји у замрзивачу?

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Mar.2023, 19:00

Колико дуго пилетина може да стоји у замрзивачу?

Иако се чини да нека храна може вечно да стоји у замрзивачу, све има рок трајања. Да ли сте се икада запитали колико дуго пилетина може да стоји у замрзивачу? Фото: Pixabay/kakyusei Пилетина ће бити на врхунцу свежине у замрзивачу током прва два до три месеца. Kомадиће пилетине (тј. батке, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << крилца, прса) можете чувати у замрзивачу до девет месеци, док цело пиле може да остане тамо до годину дана.
Oбично видимо промене у текстури и укусу пилетине за око два месеца. Aко имате професионални замрзивач високе технологије и можете подесити температуру на -17 степени, храну можете држати у њему неограничено.
Ако је сирова пилетина правилно умотана и правилно ускладиштена, чуваће се скоро неограничено дуго. Међутим, никада не желите да замрзавате ништа дуже од два месеца. Након тога, приметићете доста погоршања укуса и текстуре. Све док пилетина није контаминирана и са којом се правилно рукује пре замрзавања, безбедно је јести неограничено време након замрзавања. Такође, напомиње да ће замрзнута пилетина у замрзивачу бити на врхунцу свежине током прва два до три месеца.
Da li flaširana voda ima rok trajanja?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Колико дуго пилетина може да стоји у замрзивачу? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.