Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Mar.2023, 18:17

Шеф кинеске дипломатије: Односи Кине и Русије донеће глобални мир и стабилност

Министар спољних послова Кине Ћин Ганг изјавио је данас да су односи између његове земље и Русије фактор који ће донети глобални мир и стабилност. Фото: Танјуг/Sergei Bobylev, Noel Celis/Pool Photos via AP “Ми смо добри суседи, добри партнери и представљамо снаге добра у свету”, рекао је министар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << спољних послова Кине за ТВ Русија 1, преноси ТАСС.
Према мишљењу Ћин Ганга, односи Русије и Кине почивају на заједничким интересима и не представљају претњу за било коју другу државу.
Ћин Ганг је високо оценио резултате недавног руско-кинеског самита, назвавши га “веома успешним” и “плодоносним.”
Putin: Rusija i Kina ne stvaraju vojni savez, to ne predstavlja pretnju za Zapad

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шеф кинеске дипломатије: Односи Кине и Русије донеће глобални мир и стабилност се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.