Фудбалски савез Бразила потврдио интересовање за Анћелотија

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Mar.2023, 16:20

Фудбалски савез Бразила потврдио интересовање за Анћелотија

Тренер Реала Карло Анћелоти најозбиљнији је кандидат да на крају сезоне преузме репрезентацију Бразила, рекао је председник Фудбалског савеза те земље (ЦБФ) Едналдо Родригез, преноси Ројтерс. Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez Бразил је од децембра прошле године без селектора, пошто је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Тите добио отказ после елиминације “кариока” у четвртфиналу Светског првенства у Катару. Бразил је на јучерашњем пријатељском мечу са Мароком водио селектор У20 репрезентације Рамон Менезес.
Родригез је признао да је Италијан његов главни фаворит да буде нови селектор Бразила.
“Анћелоти је једногласно поштован међу играчима. Не само Роналдо Назарио или Винисијус, већ и сви они који су играли за њега”, рекао је Родригез.
Анћелоти (63) има уговор са Реалом до 30. јуна 2024. године.
“Заиста се дивим начину на који ради и колико је константан у раду. Не требају му представљања. Он је заиста врхунски тренер који има много достигнућа и надамо се да може имати још више”, изјавио је председник ЦБФ.
Бразилски фудбалери као што су Винисијус, Едерсон, Родриго и Каземиро имају високо мишљење о Италијану.
“Анћелоти није само фаворит играча, већ изгледа и навијача. Где год да одем у Бразилу, на сваком стадиону, он је прво име за које ме навијачи питају. О њему говоре на веома љубазан начин, због свега што је урадио у својој каријери. Хајде да верујемо у Бога, сачекајмо одговарајуће време и видећемо да ли ћемо то моћи да остваримо”, закључио је Родригез.
FSCG pozvao na korektno navijanje, bez pirotehnike i uvredljivih transparenata

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалски савез Бразила потврдио интересовање за Анћелотија се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.