Шеф грчке дипломатије данас у посети Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Mar.2023, 08:54

Шеф грчке дипломатије данас у посети Србији

Министар спољних послова Грчке Никос Дендијас боравиће данас у посети Србији, где ће га примити председник Александар Вучић, саопштило је грчко Министарство спољних послова. Фото: Танјуг/AP Photo/Emrah Gurel У саопштењу грчког МСП-а наводи се да се очекује да ће се разговори током посете >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дендијаса Србији бити усредсређени на дијалог Београда и Приштине након недавног развоја догађаја, као и на европску перспективу Западног Балкана.
Из Председништва Србије Танјугу је потврђено да ће шеф грчке дипломатије данас боравити у Србији. Дендијас је на Твитеру објавио да је, поводом посете Србији, разговарао телефоном са председником Вучићем.
Дендијас је 12. марта био у посети Приштини, где је са премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем разговарао о процесу дијалога о нормализацији односа и европским интеграцијама западног Балкана.
Vučević u Briselu: Posle Ohrida, pozicija Srbije nešto bolja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шеф грчке дипломатије данас у посети Србији се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.