Вучић са Тајанијем: Хвала на пријатељству

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Mar.2023, 12:01

Вучић са Тајанијем: Хвала на пријатељству

Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са потпредседником Савета министара и министром спољних послова Италије Антонијем Тајанијем и захвалио му на пријатељству и личном ангажману да традиционално добри пријатељски и стратешки партнерски односи две >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << земље буду подигнути на још виши ниво. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav „Поносан сам и привилегован што сам данас Ваш домаћин и што заједно организујемо Форум за пословну и научну сарадњу Србије и Италије“, истакао је Вучић.
„Хвала Вам на пријатељству министре @antoniotajani и личном ангажману да традиционално добре пријатељске и стратешке партнерске односе две земље подигнемо на још виши ниво“, написао је Вучић на Инстаграму buducnostsrbijeav, уз фотографије са састанка.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са Тајанијем: Хвала на пријатељству се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.