Охрид: Почео трилатерални састанак

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Mar.2023, 16:46

Охрид: Почео трилатерални састанак

У Охриду је данас почео трилатерални састанак председника Србија Александра Вучића и премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, са званичницима Европске уније – високим представником ЕУ за спољну политику и безбедност Жозепом Борељом и специјалним представником >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за дијалог Мирославом Лајчаком. Фото: Танјуг/Димитрије Гол Састанку су претходили одвојени билатерални сусрети Вучића и Куртија Борељом и Лајчаком.
У Охриду се данас одржава састанак на високом нивоу у оквИру нове рунде дијалога Београда и Приштине уз посредништво ЕУ.
Vučić se sastao sa Kovačevskim

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Охрид: Почео трилатерални састанак се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.