Западна обала: Израелска војска убила три наоружана палестинска нападача

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2023, 11:29

Западна обала: Израелска војска убила три наоружана палестинска нападача

Израелске трупе убиле су јутрос тројицу наоружаних Палестинаца, који су напали положај војске на окупираној Западној обали, саопштила је израелска војска. Фото: AP Photo/Mahmoud Illean У саопштењу се наводи да је четврти наоружани нападач приведен након што се предао, јавио је Ројтерс.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Палестинци нису одмах коментарисали инцидент који се догодио у близини града Наблуса, у северном делу Западне обале.
Не рачунајући данашњи инцидент, најмање 75 Палестинаца убила је израелска војска током војних рација и других сукоба од почетка године, према подацима АП.
У нападима Палестинаца, од почетка године погинуло је најмање 14 Израелаца.
Bela kuća: Bajden razgovarao sa guvernerom Kalifornije o propasti banke SVB

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Западна обала: Израелска војска убила три наоружана палестинска нападача се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.