Ајакс донирао фудбалске лопте основној школи у Бачкој Тополи

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2023, 21:14

Ајакс донирао фудбалске лопте основној школи у Бачкој Тополи

Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић недавно је уписао стоти гол у дресу свог клуба, холандског великана Ајакса. Тим поводом, овај клуб је донирао стотину лопти његовој Основној школи у маркетиншкој акцији која је привукла пажњу у целој Европи. С јасном поруком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деци ове школе – сада је ред на вас. Фото: PrtSc/AFC Ajax/YouTube Један циљ искован у глави дечачића из Бачке Тополе донео је двадесетак година касније стотину голова Ајаксу.
Ајакс можда није најбогатији клуб, али је један од највећих. На целом свету. А у његовим алманасима ће заувек остати исписано златним словима име капитена који је прве фудбалске кораке ка тих стотину голова направио управо на терену Основне школе „Чаки Лајош“ у Бачкој Тополи.
Gordan Petrić podneo ostavku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ајакс донирао фудбалске лопте основној школи у Бачкој Тополи се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.