Гашић посетио полицијске станице у Лебану и Бојнику

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 21:06

Гашић посетио полицијске станице у Лебану и Бојнику

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић присуствовао је данас обележавању 100 дана рада Владе Републике Србије у Лебану. Том приликом посетио припаднике полицијских станица у Лебану и Бојнику, који су га информисали о стању безбедности на њиховој територији. Фото: Танјуг/ОМК >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << МУП Републике Србије Током разговора са старешинама и полицијским службеницима, министар се интересовао за безбедносне изазове са којима се они суочавају током рада. Као и за то шта им је потребно како би били још бољи и ефикаснији у обављању свакодневних полицијских задатака, а грађанима омогућили да једноставније и брже остварују своја законом гарантована права.
„Од првог дана рада ове Владе покренули смо многе пројекте, са циљем да унапредимо услове у којима радите. Да модернизујемо и комплетирамо опрему, као и да побољшамо животни стандард полицајаца и њихових породица. Тако да, ево након 100 дана, неуморног рада и залагања Министарства унутрашњих послова, уз свесрдну подршку председника Вучића и Владе Републике Србије, могу са поносом да кажем да су резултати већ видљиви. Да расте поверење грађана у полицију, као и да сваког дана живот свих наших грађана чинимо безбедним и сигурним“, поручио је министар Гашић.
Obuka u mehanizovanim jedinicama Vojske – slede bojeva gađanja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гашић посетио полицијске станице у Лебану и Бојнику се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.