У Шпанији откривен случај болести лудих крава

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 16:49

У Шпанији откривен случај болести лудих крава

Шпанија је пријавила атипични случај болести лудих крава који је откривен код угинуле краве у северозападном региону Галиције, саопштила је данас Светска организација за здравље животиња („WОАH“). Фото: Градске инфо Атипична говеђа спонгиформну енцефалопатију („BSE“) позната >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као болест лудих крава утврђена је након што је над 22-годишњом кравом извршена еутаназија због знакова болести које нису повезане са „BSE“, навео је „WОАH“ са седиштом у Паризу, позивајући се на информације шпанских власти, пренео је Ројтерс.
Реч је заразној дегенеративној болести која погађа домаћа говеда, а која је колоквијално позната као болест лудих крава.
Amsterdam zabranjuje marihuanu u čuvenoj Četvrti crvenih fenjera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Шпанији откривен случај болести лудих крава се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.