Бјековић ускоро расписује изборе, Недимовић у марту постаје председник ФСС?

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 14:00

Бјековић ускоро расписује изборе, Недимовић у марту постаје председник ФСС?

Доскорашњи министар пољопривреде Бранислав Недимовић, готово извесно, у марту ће постати председник Фудбалског савеза Србије (ФСС), преноси Спортски журнал. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Како се наводи, актуелни заменик председника Ненад Бјековић, ускоро ће расписати изборе, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а према информацијама тог листа Недимовић је обезбедио подршку сигурних 70 гласова и очекује се његова убедљива победа.
Противкандидат би требало да му буде Немања Видић, али је питање колико може да му парира.
Процедура избора је једноставна – сваки од 83 делегата Скупштине може у наредних 15 дана да се кандидује за председника, уз потписе пет делегата који га подржавају и уз кандидатуру приложи планирани састав Извршног одбора за нови мандат. Одбор за спровођење избора дужан је да прегледа кандидатуре и саставе предложене фудбалске владе. Најкасније 15 дана уочи изборне седнице закључиће се листа кандидата и после тог рока накнадно пријављивање неће бити могуће.
То практично значи да на самој изборној седници Скупштине ФСС неће моћи да се предлаже нови кандидат. Председник ће постати кандидат који буде добио више гласова.
Да би седница почела, неопходно је присуство 42 делегата Скупштине.
Vojvodina ponovo na „Karađorđu“ – u subotu se igra za Miloša, a u sećanje na Sinišu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бјековић ускоро расписује изборе, Недимовић у марту постаје председник ФСС? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.