Ибрахимовић се враћа на терен после осам месеци: И даље сам Бог

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 13:23

Ибрахимовић се враћа на терен после осам месеци: И даље сам Бог

Чувени шведски фудбалер Златан Ибрахимовић опоравио се од повреде и требало би да се врати на терен после осам месеци паузе. Фото: Танјуг/AP/Antonio Calanni Милан сутра дочекује Торино у утакмици 22. кола Серије А, а очекује се да Ибрахимовић буде у тиму.
„Добро сам, веома добро, вратио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам се у тим и осећам се слободно на терену и ван њега. За ово време сам учинио све што је у мојој моћи да помогнем тренеру, стручном штабу и клубу. Био сам стрпљив јер сам морао да се вратим на врх, а опоравак иде према плану“, изјавио је Ибрахимовић за „Медијасет“.
Ибрахимовић има 41 годину, али истиче да је и даље најбољи. „И даље сам Бог, број један. Враћам се и музика се мења. Имам много жеље, хтео бих да урадим толико ствари, надокнадим све што сам изгубио у претходних седам или осам месеци, а изгубио сам време. Критике? То је нормално, јер ако вас не критикију значи да нисте на врху. Критикују ме 25 година јер сам број један и на то сам навикао. То је као да сипају бензин на ватру, а ко се игра с ватром опече се“, истакао је Ибрахимовић.
Vojvodina ponovo na „Karađorđu“ – u subotu se igra za Miloša, a u sećanje na Sinišu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ибрахимовић се враћа на терен после осам месеци: И даље сам Бог се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.