Горе је и од преваре: Прикривене „убице“ везе које могу све да упропасте

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 12:33

Горе је и од преваре: Прикривене „убице“ везе које могу све да упропасте

Већина људи сматра да је превара нешто најгоре што може да се догоди у односу између двоје људи. Фото: Pexels/Keira Burton Када размишљају о томе шта је то што би могло да им уништи везу, људи углавном помињу превару. Превара је нешто најгоре што већина може да замисли и преко преваре би >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ретко ко прешао. Макар тако говоре.
Међутим, оно на шта већина не обраћа пажњу јесу чувене „тихе убице везе“ које људи ни не примећују све док однос не оде у потпуно лошем смеру.
Зато је важно освестити се на време и схватити шта се дешава у љубавном односу, као и фокусирати се на праве ствари.
Не само да ћете на тај начин много лакше решавати проблеме, већ ће се и смањити могућност преваре.
Недостатак поверења Ако показујете да немате поверења у партнера, с оправданим разлогом или не, појавиће се несугласице. Померање граница и сумњичаво опхођење нису пријатни ни за једну страну.
Одлука о ускраћивању поверења је једна од највећих издаја које се могу догодити у љубавном односу. То ствара зид и извлачи најгоре понашање из људи. Ниједан однос, колико год био пун љубави, без поверења не може дуго да преживи.
Недостатак интимности Интимност није оно што нам често приказују филмови и серије. И није увек романтична и очекивана. Интимност значи да се двоје људи сусреће на истом нивоу искуства и да то раде с намером
Физичка интимност је врло важна за романтичну везу и не ради се само о сексу. То је начин на који се изражава љубав. Међутим, емоционална интимност је можда чак и важнија, јер пар није стварно заједно ако постоје емоционалне препреке међу њима.
Koliko traje patnja nakon raskida? Evo šta kažu stručnjaci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Горе је и од преваре: Прикривене „убице“ везе које могу све да упропасте се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.