Ујутру мраз, од викенда топлије

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 08:19

Ујутру мраз, од викенда топлије

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, у наредним данима у Србији се очекује мраз, док ће се температуре у већини места кретати од -12 до – 5 степени, у планинским пределима и на Пештеру и до -20 степени.
Фото: Pixabay/suju-foto Од викенда је најављен пораст дневне температуре, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док ће јутарњи мразеви бити у слабљењу од недеље.

Данас у Србији јутро хладно са мразом, током дана претежно сунчано и хладно, у Неготинској Крајини умерено до потпуно облачно.
Ветар слаб и умерен источни и југоисточни, на југу Баната, у Поморављу и доњем Подунављу повремено и јак.
Јутарња температура од -12 до -5 степени, а највиша од 1 до 3 степена.
Слично време и у Новом Саду – ујутру умерен мраз, током дана претежно сунчано и хладно уз слаб и умерен источни и југоисточни ветар. Јутарња температура од -9 до -5 степени, а највиша дневна око 1 степен.
У суботу се после подне очекује постепено наоблачење са севера, које ће крајем дана и током ноћи ка недељи, као и у недељу, условити слабе падавине: у нижим пределима кишу, у брдско-планинским снег.
У понедељак је најављен престанак падавина и разведравање, суво са дужим сунчаним интервалима, наведено је у саопштењу.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ујутру мраз, од викенда топлије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.