Пелегрино Матарацо нови тренер фудбалера Хофенхајма

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2023, 15:49

Пелегрино Матарацо нови тренер фудбалера Хофенхајма

Амерички тренер Пелегрино Матарацо нови је шеф стручног штаба фудбалера Хофенхајма, саопштио је данас немачки клуб. Фото: Танјуг/Tom Weller/dpa via AP Матарацо је од 2017. до 2019. године у Хофенхајму био помоћни тренер и тренер млађих категорија. Он је потом од децембра 2019. тренирао Штутгарт, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << али је октобру прошле године добио отказ због лоших резултата.
Матарацо (45) је на месту тренера у Хофенхајму заменио Андреа Брајтенрајтена, који је смењен пре неколико дана после серије лоших резултата у Бундеслиги. Амерички тренер је са немачким клубом потписао уговор до 30. јуна 2025. године. „Тренутна ситуација у Хофенхајму је изузетно изазовна. Уверен сам у квалитет тима, а приступићу овом задатку са ентузијазмом и великим самопоуздањем. Хофенхајм ће играти нападачки фудбал“, изјавио је Матарацо за званични сајт клуба.
Он ће на клупи Хофенхајма дебитовати у суботу на мечу Бундеслиге против Бајера из Леверкузена. Хофенхајм се налази на 14. месту Бундеслиге.
Domeniko Tedesko novi selektor fudbalske reprezentacije Belgije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пелегрино Матарацо нови тренер фудбалера Хофенхајма се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.