Партизан се опростио од Блажевића: Дубоко поштовање за рад и постигнуте успехе

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2023, 11:14

Партизан се опростио од Блажевића: Дубоко поштовање за рад и постигнуте успехе

Фудбалски клуб Партизан опростио се данас од бившег хрватског фудбалера и тренера Мирослава Ћире Блажевића, који је преминуо у 88. години живота. Фото: Танјуг/ХИНА/Адмир Буљубашић „Уз дубоко поштовање за рад и постигнуте успехе у каријери, ФК Партизан се опрашта од легендарног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мирослава Ћира Блажевића. Породици и пријатељима упућујемо искрено саучешће“, наводи се на званичном Твитер налогу Партизана.
Блажевић је преминуо јутрос након дуге и тешке болести, а током тренерске каријере највеће успехе остварио је са Динамом из Загреба (првак Југославије 1982. године) и са репрезентацијом Хрватске (бронза на Светском првенству 1998.). Он је у каријери, између осталих, водио Сион, Динамо, Ријеку, Грасхоперс, Приштину, Нант, ПАОК, Осијек, Муру, Вартекс, Хајдук, Ксамакс, Загреб, Шангај Шенхуа, а последњи клупски ангажман имао је у Задру 2015. године. Водио је и репрезентације Хрватске, Ирана, БиХ и селекције Кине до 23 године.
Lebron Džejms postao najbolji strelac u istoriji NBA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан се опростио од Блажевића: Дубоко поштовање за рад и постигнуте успехе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.