Ујутру умерен до јак мраз, у већини места и ледени дан

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2023, 08:30

Ујутру умерен до јак мраз, у већини места и ледени дан

У Србији данас ујутру умерен и јак мраз, у већини места и ледени дан са максималном температуром до нула степени. Фото: Градске инфо
На североистоку претежно сунчано, а у осталим крајевима умерено до потпуно облачно, ујутру и пре подне понегде уз провејавање слабог снега >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и то углавном у Бачкој и Срему, у западним, централним и југозападним крајевима Србије.
Увече у свим пределима разведравање, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Ветар слаб и умерен, североисточни и источни. Јутарња температура од -12 до -5, а највиша од -2 до 0, у Неготинској Крајини око 2 степена.
У Новом Саду ледени дан, ујутру умерен, на ширем подручју града и јак мраз, а дневна температура биће до нула степени.
Ујутру облачно уз провејавање слабог снега, пре подне постепено разведравање, а после подне претежно сунчано, уз малу облачност.
Ветар слаб и умерен, североисточни и источни. Јутарња температура од -8 до -5, понегде и ниже, а највиша око 0 степени.
У Србији до суботе ујутру умерен и јак мраз, у већини места од -12 до -5, и магла местимично. Током дана претежно сунчано, а од суботе и топлије у односу на претходни период.
У суботу после подне постепено наоблачење са севера, које ће крајем дана и током ноћи ка недељи, као и у недељу, условити падавине – у нижим пределима кишу, у брдско-планинским снег.
У понедељак престанак падавина и разведравање, затим суво са дужим сунчаним интервалима.

Уз месечне карте железнички превоз на релацији Нови Сад-Београд убедљиво најповољнији вид превоза

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ујутру умерен до јак мраз, у већини места и ледени дан се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.