Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2023, 21:34

Десетковани Борац изгубио у Чачку од екипе Цибоне

Кошаркаши Борца изгубили су данас на домаћем терену од екипе Цибоне 84:83 (21:27, 17:16, 23:15, 23:25) у оквиру 18. кола АБА лиге. Фото: ABA liga/Cibona/Mihal Jacic Најефикаснији у победничкој екипи су Борна Капуста са 22 поена и 12 асистенција, док је Александар Аранитовић додао 14 поена. У екипи Борца истакли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су се Хантер Хејл са 29 поена и девет скокова и Дианте Болдвин са 24 поена и седам асистенција.
Тим из Чачка је тренутно на 11. месту на табели АБА лиге са 4 обеде и 14 пораза, док је хрватски тим на 10. месту са седам победа и 11 пораза.
У наредном колу регионалне лиге Борац из Чачка гостује Партизану, док ће Цибона дочекати кошаркаше Сплита.
Obradović: Bajern se ne predaje, moramo da budemo oprezni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Десетковани Борац изгубио у Чачку од екипе Цибоне се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.