Вучић: У парламенту нисмо били уједињени по питању Косова и Метохије

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2023, 21:13

Вучић: У парламенту нисмо били уједињени по питању Косова и Метохије

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да на посебној седници Скупштине на којој је усвојен извештај Владе Србије о Косову и Метохији није било јединства у парламенту и да нису у питању политичке разлике, већ да опозиција има за циљ само да обори СНС и њега као лидера.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic Гостујући у Националном дневнику ТВ Пинк Вучић је рекао да је уложио много труда да се припреми за ту седницу и да су људи могли да виде и разумеју колико је тешка наша позиција, а сада посебно због рата у Украјини, док су се представници опозиције трудили да износе оптужбе и да изазову инциденте.
„Нисмо били уједињени у парламенту поводом КиМ, нису у питању политичке разлике, већ да они имају само циљ да оборе СНС и мене као лидера,“ поручио је Вучић и навео да се трудио да буде рационалан и да „имамо објективан приступ и у миру разговарамо о неопходности очувања стабилно у региону, да дођемо до решења“, док су други, како је навео, износили оптужбе без доказа.
Vučić: Izbori nisu dobro rešenje u ovom trenutku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: У парламенту нисмо били уједињени по питању Косова и Метохије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.