Како да најбрже и најлакше очистите телевозор и даљински управљач

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2023, 16:00

Како да најбрже и најлакше очистите телевозор и даљински управљач

Телевизори врло лако привлаче прашину и треба их чистити на одговарајући начин, како не би оштетили њихову површину. Фото: Pixabay/Gadini Коришћење правих крпа је кључно за чишћење телевизора, а у овом случају то су крпе од микровлакана које не оштећују екран и једноставно упијају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прашину. Ипак, треба напоменути још један детаљ.
Крпом од микровлакана обришите целу површину телевизора, екран, дугмад која се налазе испод или са стране, као и позадину телевизора на којој обично има највише прашине.
Ово би требало да се ради једном недељно, а ако имате времена и чешће. Најважније је да ниједан производ не прскате директно на телевизор, већ га прво нанесите на крпу, па тек онда на екран. Али чак и овде је потребна доза опреза.
Наиме, течност не би требало да садржи амонијак, алкохол или ацетон који могу да униште екран.
Даљински управљач је најбоље чистити влажном дезинфекционом крпом, а најважније је пребрисати дугмад, као и удубљења око њих.
Veštačko cveće u enterijeru, da ili ne?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да најбрже и најлакше очистите телевозор и даљински управљач се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.