Јованов: Посланици СНС јединствено уз Вучића, неки се склањају

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2023, 11:50

Јованов: Посланици СНС јединствено уз Вучића, неки се склањају

Шеф посланичке групе Српске напредне странке Миленко Јованов, рекао је данас да сви посланици те странке као један стоје уз председника Александра Вучића, са жељом да истраје у политици коју води, док, како је оценио, има оних који се склањају са стране у тешкој ситуацији. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Сава Радовановић Јованов је за Тањууг, после састанка посланичке групе у Скупштини Србије, рекао да су посланици СНС у духу јединства завршили ту седницу и апсолутно стали уз Вучића.
“Председник Александар Вучић се бори за то да Србија има будућност, да се развија и напредује, а са друге стране имамо људе који пландују док он то ради, док су највећи проблеми у вези са КиМ дошли на ред, склањају се са стране, често дају изјаве, али у делима не видимо ту подршку коју декларативно пружају”, рекао је Јованов.
Он је оценио да су притисци на председника постали неподношљиви, а међу притисцма су и наводи председнице Европског покрета Срба са КиМ и саветница у влади привремених приштинских институција Рада Трајковић. Вучић је одбацио као лажне наводе Трајковићеве да тражи аболицију за себе и своју породицу.
Јованов је оценио да је Трајковићева на бруталан начин слагала и измислила целу причу, додајући да је то вид пристиска на председника. “Све су то притисци који желе да сломе председника и да Србија не уради оно што је у њеном интересу, него да се постигне нешто што је интерес неких других. Управо зато ми председнику дајемо најјачу подршку, зато што знамо да се бори за Србију, за будућност наше земље и зато што је важно да у тој борби истрајемо. Ми знамо да председник неће одустати, да је борац” , рекао је Јованов.
Како каже, јасно је да у оваквој ситуацији свако показује свој траг, истичући да су многи који су се представљали као део њиховог тима показали да врло лако отпадају, размишљају о својим позицијама, о фотељама, а не о томе да је тешко и да треба стати уз председника када се бори за Србију.
На питање да ли мисли на социјалисте када о томе говори, Јованов је кратко одговорио: „Све сам рекао“.
Danas sastanak ministara iz redova SNS sa Vučićem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јованов: Посланици СНС јединствено уз Вучића, неки се склањају се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.