Лајовић победио Вариљаса и пласирао се у друго коло турнира у Кордоби

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2023, 11:40

Лајовић победио Вариљаса и пласирао се у друго коло турнира у Кордоби

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло АТП турнира у аргентинској Кордоби, пошто је ноћас у првом колу победио Перуанца Хуана Пабла Вариљаса 7:6 (7:3), 6:3. Фото: Танјуг/AP/Christopher Katsarov Меч је трајао два сата и четири минута. Лајовић је повео 4:1 на старту првог сета, али >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Перуанац успео да преокрене резултат на 5:4. Српски тенисер је у десетом гему спасао две сет лопте. Победник првог сета одлучен је у тај-брејку, који је припао српском тенисеру 7:3. Лајовић је повео 3:0 у другом сету, а онда је одржавао предност од три гема и заслужено је стигао до победе.
Лајовић ће у другом колу турнира у Кордоби играти против Шпанца Алберта Рамоса-Виноласа, који је био слободан у првом колу. Шпанац је 54. тенисер света, док је Лајовић 89. на АТП листи. Српски и шпански тенисер одиграли су четири меча у каријери, а резултат у победама је 2:2.
АТП турнир у Кордоби игра се за наградни фонд од 642.735 америчких долара.
Kolina: Želimo da VAR bude razumljiviji navijačima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лајовић победио Вариљаса и пласирао се у друго коло турнира у Кордоби се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.