Луис Енрике кандидат за новог менаџера Челсија ако Потер добије отказ

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2023, 15:31

Луис Енрике кандидат за новог менаџера Челсија ако Потер добије отказ

Некадашњи селектор фудбалске репрезентације Шпаније Луис Енрике могао би да преузме Челси ако Грејем Потер добије отказ, преноси сајт „Гол“. Фото: Wikimedia Commons/Олег Дубина Потер (47) је постао менаџер Челсија у септембру прошле године, пошто је Томас Тухел добио отказ због лоших >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << резултата лондонског клуба. Челси се и поред бројних појачања налази тек на деветом месту на табели Премијер лиге са 30 бодова.
„Гол“ тврди да би Потер могао да добије отказ ако Челси не поправи форму и почне да побеђује у наставку сезоне. Шпански тренер је и пре пет година био кандидат за менаџера Челсија, али две стране нису постигле договор.
Енрике (52) је тренирао Рому, Селту, Барселону, као и селекцију Шпаније. Он је са Барселоном освојио девет трофеја. Енрике је тренутно без ангажмана. Он је поднео оставку на место селектора Шпаније у децембру прошле године, пошто је „црвена фурија“ елиминисана у осмини финала Мундијала од репрезентације Марока.
Hofenhajm ostao bez trenera posle serije loših rezultata u Bundesligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Луис Енрике кандидат за новог менаџера Челсија ако Потер добије отказ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.