Кијев: Резников смењен, мења га шеф војне обавештајне службе

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2023, 09:15

Кијев: Резников смењен, мења га шеф војне обавештајне службе

Украјински министар одбране Олексиј Резников више неће обављати ту функцију, већ ће бити премештен на други посао, рекао је вечерас Давир Арахамија, шеф парламентарног блока Слуге народа у којем је председник државе Володимир Зеленски. Фото: Pexels/
Max Vakhtbovych Нови министар одбране >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << биће Кирило Буданов, шеф војне обавештајне агенције ГУР, додао је Арахамија.
Он није рекао када ће формално доћи до смене, а Резников није желео да коментарише вест о смени, пренео је Ројтерс.
„Рат диктира промене у кадровској политици. Времена и околности захтевају јачање и прегруписавање и то је оно што се дешава и дешаваће се убудуће. Непријатељ се спрема за офанзиву. Спремамо се да се бранимо и вратимо оно што је наше“, поручио је Арахамија на Телеграму.
Украјинска новинска агенција Униан навела је да је Резников премештен на место министра за стратешку индустрију ради јачања војно-индустријске сарадње.
Britaniju sutra čeka najveći štrajk zdravstvenih radnika u istoriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кијев: Резников смењен, мења га шеф војне обавештајне службе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.