Немачка пошта: У понедељак и уторак штрајк упозорења пред преговоре о платама

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2023, 21:46

Немачка пошта: У понедељак и уторак штрајк упозорења пред преговоре о платама

Немачки поштански радници штрајковаће у понедељак и уторак у оквиру штрајка упозорења широм земље на који је позвао синдикат „Верди“. Фото: WikimediaCommons/50578 Немачки раднички синдикат позвао је запослене у Немачкој пошти да штрајкују у понедељак и уторак уочи преговора о платама, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који би требало да се наставе 8. фебруара, а у којима радници траже повец́ање плата за 15 одсто, објавио је Блумберг.
Штрајкови ће утицати на рад центара за слање писама и пакета, као и на доставу, навео је синдикат.
Око 42.000 радника придружило се штрајковима крајем прошле седмице, према подацима синдиката који представља 160.000 запослених у пошти.
Kanada poslala patrolni avion na Haiti, pomoć vlastima u borbi s bandama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немачка пошта: У понедељак и уторак штрајк упозорења пред преговоре о платама се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.