Пријављени прекиди интернета и кварови широм Италије

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2023, 19:45

Пријављени прекиди интернета и кварови широм Италије

Хиљаде корисника “Телеком Италиа” (ТИМ) жалило се на прекиде интернета и кварове данас широм Италије, за које је компанија окривила проблеме са међународном везом. Фото: Pixabay/Phamhongquy187 Корисници од Милана на северу до Палерма на Сицилији пријавили су проблеме, при чему су се они >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << углавном односили на услуге фиксног интернета, преноси Ројтерс.
Неки фудбалски навијачи жалили су се на прекиде уживо преноса на интернету утакмице Серије А између Специје и лидера лиге Наполија.
„Откривен је проблем међународне интерконекције који утиче на услугу на националном нивоу. Анализе су у току како би се проблем решио“, саопштио је портпарол ТИМ-а.
Нема назнака да су проблеме изазвали хакери, према италијанским медијима, наводи британска агенција.
Letovi za Beograd sa tivatskog aerodroma preusmereni u Podgoricu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријављени прекиди интернета и кварови широм Италије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.