Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2023, 18:51

Партизан победио Напредак и смањио предност Звезде на осам бодова

Фудбалери Партизана победили су данас у Крушевцу екипу Напретка резултатом 1:0 (0:0) у 20. колу Суперлиге Србије. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Једини гол на утакмици постигао је Фусени Дијабате у 61. минуту.
„Црно-бели“ су тренутно други на табели са 46 бодова. Партизан сада има >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << осам бодова мање од првопласиране Црвене звезде. Напредак је 11. са 19 бодова.
Партизан ће у наредном колу на свом терену играти са екипом Младости из Новог Сада, док ће Напредак гостовати ТСЦ-у.
Утакмица је каснила са почетком седам минута, пошто се разматрало да ли да стартује због лоших временских услова и залеђеног терена на стадиону у Крушевцу.
У првом полувремену оба тима су створила по једну велику шансу. Прво је Марко Шарић у седмом минуту пропустио прилику да Напредак доведе у вођство, а онда је два минута касније Немања Јовић имао зицер за „црно-беле“. До краја првог полувремена није било голова, а Напредак је извео чак девет корнера, Партизан ниједан.
Напредак је бољи ривал на старту другог дела меча, а Партизан је повео у 61. минуту. Дијабате је шутирао ка голу Напретка, а лопта је на путу ка мрежи закачила Дејана Керкеза и преварила је голмана домаћег тима Николу Петрића. Напредак је после примљеног гола заиграо ангажованије, имао је неколико прилика за изједначење, а промене резултата није било.
Партизан је у 88. минуту имао велику прилику, а Керкез је са гол линије избацио лопту после ударца Бибарса Натха. „Црно-бели“ су успели у финишу да издрже притисак Напретка и стигли до прве победе у наставку сезоне.
Lazetić: Verujem da ćemo uspeti da igramo bolje nego u prvom delu polusezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан победио Напредак и смањио предност Звезде на осам бодова се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.