Арсенал поражен од Евертона, сензација на Гудисону

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 17:05

Арсенал поражен од Евертона, сензација на Гудисону

Екипа Евертона савладала је лидера Премијер лиге Арсенал 1:0 на домаћем терену у утакмици 21. кола. Стрелац за екипу са „Гудисон парка“ био је Џејмс Тарковски у 60. минуту. Фото: Танјуг/AP/Jon Super Утакмица која је показала праву чар Премијер лиге. Екипа која се бори за опстанак је победила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састав са врха табеле.
 
James Tarkowski Goal Vs Arsenal.
Everton 1 – 0 Arsenal#EVEARS pic.twitter.com/fvKCksGQ8e
— Fhay (@Eze_Fhay) February 4, 2023

Џејмс Тарковски је голом главом после корнера који је извео Двајт Мекнил у 60. минуту донео огромно славље навијачима „карамела“.
Евертон је успео да постигне гол и борбеном и организованом игром да одржи минималну предност до краја меча.
Домаћи састав је прекинуо низ негативних резултата од пет утакмица без победе, међу којима је тек један реми и четири пораза.
Арсенал је доживео други пораз у сезони, али има довољних пет бодова предности на првом месту у односу на Манчестер сити. Евертон је крочио за један бод изнад зоне испадања, али тимови са дна тек треба да одиграју мечеве 21. кола.
Ronaldov prvi gol u Saudijskoj Arabiji – iz penala u 93. minutu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Арсенал поражен од Евертона, сензација на Гудисону се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.