Ђузћев адвокат: Двојица од тројице нападача пуштени кући, један у притвору

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 14:40

Ђузћев адвокат: Двојица од тројице нападача пуштени кући, један у притвору

Василије Арсић, адвокат 20-годишњег младића српске националности Бобана Ђузића, који је избоден ножем у пределу рамена, у селу Могила, у општини Клокот, кога је ангажовала Канцеларија за КиМ, изјавио је данас за Тањуг да нема никакве информације од косовске полиције, већ само >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од породице да су двојица од тројице нападача пуштени кући, а да је један задржан у притвору. Фото: WikimediaCommons/Rasho „Ја се данас после подне укључујем у процес, па ћу након тога што контактирам тужиоца и видим које је он радње спровео, које је доказе прикупио, да имам више информација“, рекао је Арсић.
На питање каква очекивања има од косовских институција, он је казао да то зависи од случаја до случаја, од судије и тужиоца који воде поступак.
„Очекујем да ће институције да буду на свом нивоу, да ће да одраде поступак. Овде очигледно постоји кривично дело угрожавања, односно покушај убиства“, истако је Арсић и додао да се нада ће тужилаштво и суд одрадити свој посао.
Двадесетогодишњи младић српске националности Бобан Ђузић, избоден је јуче ножем у пределу рамена, у селу Могила, у општини Клокот, потврђено је за Тањуг из извора у Косовској полицији региона Гњилане.
Како је речено дописнику Тањуга, Ђузића су ранила тројица Албанаца после комшијске свађе и они су приведени.
Ђузић се осећа добро и налази се у болници у српском селу Пасјане, потврдио је за Тањуг његов брат Душан.
„Мој брат је шетао пса и када је се враћао кући, пришла су му тројица Албанаца са леђа и док га је један држао, други га је убо ножем два пута. Онда их је трећи раздвојио. Одмах смо га одвезли у амбуланту у Врбовцу, одакле је после указане помоћи, пребачен у болницу у Пасјану“, рекао је Душан Ђузић.
Село Могила је мултиетничко село у општини Клокот, недалеко од Косовске Витине. У селу живе Срби, Албанци и Роми.
Због олује отказани возови између Београда и Новог Сада

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђузћев адвокат: Двојица од тројице нападача пуштени кући, један у притвору се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.