Ђуровић: „Боље да Кампацо није ни долазио“

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 12:20

Ђуровић: „Боље да Кампацо није ни долазио“

Српски кошаркашки тренер Владе Ђуровић прокоментарисао је стање у Црвеној звезди. Фото: ABA liga/ Dragana Stjepanović Сада је Ђуровић за „Новости“ прокоментарисао игре Црвене звезде која у Евролиги има четири узастопна пораза и од 10-9 дошли су до скора 10-13. „Разлог је губитак самопоуздања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << високих играча, Луке Митровића и Филипа Петрушева, као и бекова Немање Недовића и Огњена Добрића, као да се у њих увукао црв сумње. Вероватно и у тренера Душка Ивановића, ма колико био искусан и квалитетан, знам како је и ја сам био тренер.
Све је кренуло од пораза против Партизана, као да су изгубили веру у себе, такви мечеви једне могу да лансирају, као што је случај са црно-белима, а друге да приземље“, рекао је Ђуровић.
Споменуо је Ђуровић потом и фактор Факунда Кампаца као нешто што може та утиче на екипу.
„Нико не помиње да је проблем што је Кампацо присутан на тренинзима, а не може да игра у Евролиги. Могу да замислим како то изгледа на тренингу, вероватно је заслужан за сваки кош центара, а тога нема у Евролиги. Саиграчи га виде како седи поред клупе и не може да помогне, размишљају ‘Ех, да нам је сад ту’. У таквим околностима, можда би за екипу било боље да није долазио. Нажалост, постоји шанса да Звезда више неће имати шансу за пласман у ТОП 8 када он буде могао да игра“, закључио је искусни стручњак.
Lejkersi i Dalas hoće Bogdana Bogdanovića

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђуровић: „Боље да Кампацо није ни долазио“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.