Филипо: Двоструки стандарди по питању учешћа Русије на Олимпијским играма

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 08:50

Филипо: Двоструки стандарди по питању учешћа Русије на Олимпијским играма

Лидер француског покрета „Патриоте“ Флоријан Филипо указао је на двоструке стандарде када је разговарао о учешћу спортиста из Руске Федерације на Олимпијским играма у Паризу 2024. године, пренела је данас РИА новости. Фото: WikimediaCommons/Dick Thomas Johnson „Разговара се о присуству руских >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << спортиста на Олимпијским играма у Паризу 2024. Али нико није доводио у питање присуство америчких спортиста на Олимпијским играма у Атини 2004. године када је њихова земља илегално извршила инвазију на Ирак, што је резултирало безбројним жртвама“, написао је он на свом Твитер налогу.
САД подржавају учешће руских и белоруских спортиста на Олимпијским играма у Паризу 2024. године, али под неутралном заставом, саопштила је јуче Бела кућа.
Пољски министар спорта и туризма Камил Бортничук изјавио је данас да би 40 земаља могло да бојкотује Олимпијске игре у Паризу уколико би Русији и Белорусији било дозвољено да се такмиче, чиме би, како је оценио, цео догађај био беспредметан.
Majkrosoft: Hakeri iz Irana hakovali podatke magazina Šarli Ebdo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филипо: Двоструки стандарди по питању учешћа Русије на Олимпијским играма се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.