Српска листа о нападу на Бобана Ђурића: Куртијев лов на Србе не престаје

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Feb.2023, 19:47

Српска листа о нападу на Бобана Ђурића: Куртијев лов на Србе не престаје

 Куртијев лов на Србе не престаје, констатује у данашњем саопштењу Српска листа коментаришући најновији напад групе Албанаца на српског младића Бобана Ђурића. Фото: WikimediaCommons/Visem Ђурића је, како наводе, мучки и без разлога напала група Албанаца и нанела му повреде ножем.
„Само >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пуком срећом Бобан Ђузић није животно угрожен, али је страх српског народа на Косову и Метохији све већи, јер екстремисти не стају са нападима на све што је српско“, наводи Српска листа и додаје да Куртијев лов на Србе не престаје, а одговорност за то, тврди, сносе Курти, његови следбеници, али и међународна заједница која ћутке прелази преко ових етнички мотивисаних напада.
Vučić: Povlačenjem barikada spaseni životi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српска листа о нападу на Бобана Ђурића: Куртијев лов на Србе не престаје се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.