Вучић: Нови напад на Србе на Косову и Метохији

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Feb.2023, 17:16

Вучић: Нови напад на Србе на Косову и Метохији

Председник Александар Вучић изјавио је у Скупштини Србије да се данас догодио нови напад на Србе на Косову и Метохији, у селу Могила у општини Витина, где су двојица Албанаца убола ножем у раме младића од 20 година Ђузић Бобана. Фото: Танјуг/AP Photo/Bojan Slavkovic „Сада се то догодило, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мржња коју Куртијев режим и њихови медији промовишу против Срба, и на ово ће плашим се наши западни партнери да реагују да се обе стране умире“, рекао је Вучић и показао посланицима слику младића са два убода ножем у пределу рамена.
Вучић је поручио да морамо да тражимо мир због тих људи, Срба на Ким и истакао да све што неретко радимо само њима отежавамо.
„Јер не бринемо за њих већ брнемо о својим политичким поенима овде“, рекао је Вучић.
Vučić stigao u Skupštinu Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Нови напад на Србе на Косову и Метохији се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.