Бијонсе најавила нову турнеју, прву у последњих седам година

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 20:53

Бијонсе најавила нову турнеју, прву у последњих седам година

Америчка музичка звезда Бијонсе најавила је нову турнеју по Европи и Северној Америци, прву у последњих седам година, на којој ће промовисати свој најновији албум. Фото: Танјуг/AP Photo/Chris Pizzello Турнеја названа Светска турнеја Ренесанс стартоваће у Стокхолму 10. маја и наставиће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се на два континента до септембра, преноси Ројтерс.
Наступ америчке певачице у Торонту биће одржан у јулу. Завршни концерт је планиран за септембар у Њу Орлеансу.
Ренесанс, седми студијски албум Бијонсе објављен крајем јула 2022. године, добио је похвалне коментаре музичких критичара. У конкуренцији је у категорији Жељени албум године на додели награда Греми која се одржава у недељу.
Nećak Džafar Džekson će glumiti Majkla Džeksona

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бијонсе најавила нову турнеју, прву у последњих седам година се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.