Зијешу пропао трансфер у Пари Сен Жермен због грешке Челсија

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 11:49

Зијешу пропао трансфер у Пари Сен Жермен због грешке Челсија

Фудбалер Челсија и репрезентативац Марока Хаким Зијеш није потписао уговор са Пари Сен Жерменом, пошто су челници лондонског клуба послали погрешну документацију у Париз, тврде француски медији. Фото: Танјуг/Peter Cziborra/PA via AP Зијеш је јуче договорио личне услове уговора са шампионом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Француске, а потом је успешно прошао лекарске прегледе у Паризу.
Он је затим чекао да му стигне документација из Лондона, пошто се два клуба договоре око дужине уговора и висине обештећења за мароканског фудбалера.
Француски медији тврде да су се преговори одужили, а када је коначно постигнут договор уследила је трка са временом, пошто је трансфер морао да буде реализован до уторка у поноћ. „Све је пропало због Челсија. Руководство Челсија је три пута у Париз слало погрешну документацију. Челси је коначно око поноћи послао потребну документацију у Удружење француских прволигаша, које је потом све папире проследило Пари Сен Жермену. Међутим, прелазни рок је већ био завршен, када је сва неопходна документација ноћас стигла у ПСЖ“, наводе француски медији и додају да руководство ПСЖ-а спрема жалбу.
Pavar ostaje u Bajernu najmanje do kraja sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зијешу пропао трансфер у Пари Сен Жермен због грешке Челсија се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.