Белгијанци творци иновативног тоалета

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 11:15

Белгијанци творци иновативног тоалета

Четири белгијска инжењера су дизајнирала тоалет способан да у складу са садржајем који улази у тоалет шољу прилагоди количину воде која је неопходна за евакуацију отпада, а такав еколошки и економичнији приступ је привлачан на међународном тржишту, пренео је портал Фокус >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Белгију. Фото: Unsplash/anastasiiachepinska Писоари са аутоматским системом за испирање су већ распрострањени. Међутим, иновације се и даље могу развијати, као што су показала четири дизајнера који раде у компанији ИПЕЕ са седиштем у Антверпену.
Најновији изум белгијских инжењера је доста користан, јер тоалет назван Бади омогућава потпуну аутоматизацију чишћења шоље на веома прецизан и хигијенски начин. Чак и после проласка помало немарног корисника, тоалет ће бити савршено чист.
Високотехнолошки тоалет корисницима нуди повећану удобност у умирујућој атмосфери захваљујући и пригушеном осветљењу. Нема потребе да притискате некакво дугме, само одмахните руком да бисте лако активирали тоалет без контакта, што је изум за бољу хигијену.
Његова употреба је такође део одрживог приступа јер са својим патентираним сензорима, тај нови систем независно прилагођава количину воде која је потребна за евакуацију отпада према његовој количини и природи. Такав иновативан тоалет је бољи за животну средину, и јефтинији је јер користи мање воде.
Тоалет Бади је већ „шармирао” појединце и компаније, и налази се у разним јавним просторима као што је аеродром у Сингапуру.
Danas štrajk 11.000 industrijskih radnika u Finskoj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белгијанци творци иновативног тоалета се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.