Одржане медијске обуке за руководиоце центара за социјални рад на југу Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jan.2023, 16:20

Одржане медијске обуке за руководиоце центара за социјални рад на југу Србије

Министарство за бригу о породици и демографију, у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој (УНДП) и Асоцијацијом центара за социјални рад, организовало је у Нишу медијске обуке за руководиоце центара за социјални рад на југу Србије. Фото: WikimediaCommons/Army Medicine Државни секретар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Министарству Мирко Јанић указао је на значај сарадње са медијима и изградње партнерских односа између институција и медија, што је, како је наглаио, у најбољем интересу крајњих корисника – грађана.
Како је саопштено из Министарства, Јанић је захвалио УНДП и Асоцијацији центара за социјални рад на подршци која се пружа запосленима у центрима за социјални рад како би им се приближио рад медија.
Обука у Нишу је четврти тренинг који је организован за руководиоце центара за социјални рад у Србиј, након што су одржани у Пријепољу, Чачку и Шапцу.
На тренингу у Нишу учествовали су представници центара за социјални рад из Ниша, Лесковца, Алексинца, Владичиног Хана, Трговишта, Дољевца, Сврљига, Куршумлије, Сурдулице, Прешева и Центра за социјални рад општина Приштина, Косово Поље, Обилић и Липљан.
Sutra oblačno i malo toplije, u toku dana moguća slaba kiša, ponegde sneg

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одржане медијске обуке за руководиоце центара за социјални рад на југу Србије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.