Русија тврди да је преузела контролу над селом Благодатноје код Бахмута

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jan.2023, 15:20

Русија тврди да је преузела контролу над селом Благодатноје код Бахмута

Портпарол руског Министарства одбране Игор Конашенков рекао је данас да су руске снаге преузеле контролу над селом Благодатноје, око 5 километара од Бахмута у самопроглашеној Доњецкој Народној Републици (ДНР). Фото: Танјуг/Russian Defense Ministry Press Service via AP Он је навео да су у борбама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за Благодатноје учествовали добровољци јуришних јединица, уз подршку оперативно-тактичке и армијске авијације, ракетних трупа и артиљерије Јужне борбене групе, преноси ТАСС.
Око Бахмута се протеклих недеља воде неке од најтежих битака у Украјини.
Приватна војна група Вагнер, коју су Сједињене Америчке Државе означиле као транснационалну криминалну организацију, саопштила је још у суботу да су њене јединице преузеле контролу над Блаходатном, али је Кијев тврдио да је напад на село одбијен, пренео је Ројтерс.
Rusija: Ukrajinska vojska napustila prvu linije odbrane Zaporožja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија тврди да је преузела контролу над селом Благодатноје код Бахмута се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.