Енцо Фернандез на прагу преласка у Челси

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jan.2023, 14:23

Енцо Фернандез на прагу преласка у Челси

Руководства Бенфике и Челсија поново су покренули преговоре у вези са преласком аргентинског фудбалског репрезентативца Енза Фернандеза у лондонски клуб, преноси познати италијански новинар Фабрицио Романо. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Фернандез жели да настави каријеру у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Челсију, али су пре неколико недеља пропали преговори два клуба, пошто Бенфика не жели да прода аргентинског фудбалера испод 120 милиона евра.
Романо, који је стручњак за трансфере играча, тврди да су преговори два клуба настављени на инсистирање челника Бенфике. Лисабонски клуб жели да у наредна два дана постигне договор са руководством Челсија.
Фернандез (22) је у децембру прошле године са Аргентином освојио титулу на Светском првенству у Катару. Он је проглашен за најбољег младог играча на Мундијалу.
Nadal čestitao Đokoviću: Neverovatno dostignuće, potpuno zasluženo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Енцо Фернандез на прагу преласка у Челси се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.