Кина одобрила два домаћа лека за оболеле од ковида са благим симптомима

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 13:45

Кина одобрила два домаћа лека за оболеле од ковида са благим симптомима

Кина је одобрила два домаћа орална лека за пацијенте са ковидом-19 са благим симптомима, саопштила је данас Национална агенција за медицинске производе. Фото: Pexels/Pixabay Лекове, који се користе за лечење одраслих пацијената са благом до умереном инфекцијом ковида-19, развила је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Фармацеутска група Симсере и јединица Шангај Јунши Биосајансис Co Ltd, навела је Администрација на свом сајту, пренео је Ројтерс.
Кина је почетком децембра одустала од своје строге политике нулте толеранције на ковид-19 након протеста, дозвољавајући људима да путују после чега је вирус кренуо да се шири земљом па је појачана и потражња за третманима за корона вирус.
Британија: Сунак разрешио Надима Захавија дужности министра у влади

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кина одобрила два домаћа лека за оболеле од ковида са благим симптомима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.