Разорне поплаве погодиле Нови Зеланд

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 09:52

Разорне поплаве погодиле Нови Зеланд

Разорне поплаве на Новом Зеланду наставиле су се и данас након што су обилне кише погодиле северни део те земље, узрокујући клизишта, бујичне поплаве и рушење путева, а до сада су најмање три особе изгубиле живот. Фото: Танјуг/Dean Purcell/New Zealand Herald via AP Окленд, највећи новозеландски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << град са 1,6 милиона становника, остао је под ванредним стањем након што су га у петак погодиле до сада незабележене падавине, што је изазвало поплаве које су убиле три особе.
Још једна особа и даље се води као нестала, саопштила је данас полиција, преносе агенције.
Жариште ванредног стања од тада се померило према југу земље. Округ Ваитомо, који се налази око 220 километара од Окленда, прогласио је ванредно стање касно синоћ.
U zemljotresu u Iranu poginule najmanje dve osobe, više od 100 povređenih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Разорне поплаве погодиле Нови Зеланд се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.