Почео састанак посланика са Билчиком и Немецом

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2023, 12:38

Почео састанак посланика са Билчиком и Немецом

У Скупштини Србије почео је састанак посланика свих посланичких група са известиоцем Европског парламента за Србију Владимиром Билчиком и посредником Европског парламента за дијалог са Народном скупштином Матјажом Немецом. Фото: Wikimedia Commons/Gajdario Састанаку са посланицима претходили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су разговори Билчика и Немеца са председником Скупштине Србије Владимиром Орлићем.
На састанку са европарламентарцима су шеф посланичке групе Српске напредне странке Миленко Јованов, његова заменица Марина Рагуш, посланик Социјалистичке партије Србије Угљеша Марковић, посланик СДПС Бранимир Јовановић, посланик Странке правде и помирења Јахја Фехратовић.
Дошли су и опозициони посланици из посланичких група “Уједињени”, Павле Грбовић, шеф посланичке групе Зелено-леви блок, Не давимо Београд Радомир Лазовић, шеф посланичке групе Народне странке Мирослав Алексић, шеф посланичке групе “Морамо-Заједно” Небојша Зеленовић и посланик Александар Јовановић Ћута.
Двојица европарламентараца током посете разговараће и са организацијама цивилног друштва. Билчик је стални известилац Европског парламента за Србију и заменик члана Одбора за спољне послове, а Немец је члан делегације при Парламентарном одбору за стабилизацију и придруживање ЕУ-Србија и члан Одбора за спољне послове.
Европски парламент је од 2019. године активно укључен у олакшавање дијалога кроз процес међупартијског дијалога са Скупштином Србије, наводи ЕП.
Током посете Београду Билчик и Немец састаће се данас и са председником Србије Алекасандром Вучићем.
Brnabić danas sa Bilčikom i Nemecom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почео састанак посланика са Билчиком и Немецом се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.