Кошаркаши Звезде вечерас у другом дербију у Евролиги дочекују Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2023, 09:11

Кошаркаши Звезде вечерас у другом дербију у Евролиги дочекују Партизан

Кошаркаши Црвене звезде вечерас у другом вечитом дербију у Евролиги дочекују Партизан.
Фото: Градске инфо
Меч 21. кола елитног такмичења игра се од 19 сати у хали Александар Николић.
Звезда тренутно има скор 10-10, док Партизан има учинак 9-11.
„За нас је свака утакмица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << велика утакмица пред нашом величанственом публиком. Желимо да уживамо“, рекао је тренер црвено-белих Душко Ивановић на конференцији за новинаре уочи меча.
Он је истакао да су сви играчи спремни осим Хасана Мартина, а због проблема са регистрацијом Црвена звезда у Евролиги не може да рачуна на Факунда Кампаца.
„Сигурно је да ће бити неких изненађења. Ми размишљамо о тој утакмици као о још једном мечу Евролиге. Желимо да победимо, желим да моји играчи уживају. После утакмице у Арени сам похвалио навијаче Партизана. Мислим да су навијачи Звезде бољи и то би сутра требало да покажу“, истакао је Ивановић.
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да ће „црно-бели“ морати да одиграју добро цео меч, ако желе да победе.
Црвена звезда је 8. децембра у 12. колу Евролиге славила са 76:73, тројком Немање Недовића у последњим тренуцима меча.
„Желимо да поправимо ствари које нису ваљале у том првој утакмици у Евролиги, која је завршена шутем у последњој секунди. Значи да смо неке ствари радили добро, али то није било довољно. Покушаћемо да се прилагодимо игри Црвене звезде и да пробамо да одиграмо добру утакмицу“, рекао је Обрадовић.
Он је истакао да су сви кошаркаши Партизана спремни, осим Балше Копривице.
„Прошли смо на тренингу све детаље који су битни за утакмицу. Од начина како ћемо да припремимо одбрану до њиховог скока у нападу, игре у транзицији до мана противничког тима. Сви ти детаљи су тако важни. Треба да играмо комплетну утакмицу свих 40 минута ако желимо да победимо Звезду“, навео је тренер Партизана.
Обрадовић је истакао да очекује добру атмосферу.
„Навијачи Црвене звезде праве фантастичну атмосферу, као и наши. Било је лепо што су били навијачи Звезде на првом дербију када је био домаћин Партизан. Не знам колико ће тачно бити наших навијача, али је то је добро, јер то даје посебну драж овом дербију. Надам се да ће све бити фер и коректно као и када је Партизан био домаћин, а нека победи бољи“, закључио је Обрадовић.
Obradović: Ako želimo pobedu, moramo da odigramo dobro ceo meč

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Звезде вечерас у другом дербију у Евролиги дочекују Партизан се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.